2013. november 17., vasárnap

A hányinger, melynek címe: Nagyfiúk 2

Na most, volt egy egész kellemes kis első rész, de Sandler és mindenre elszánt haverjai kitalálták, hogy ennek bizony folytatást kell csinálni. És miért? Hogy megnézése után még az elsőhöz se legyen többet kedve az embernek.
A Grown Ups 2 névvel ellátott förmedvény ugyanis minden tekintetben kimeríti a szar film fogalmát. Nem elég, hogy semmi, de tényleg semmiféle történettel nincs megáldva (a kőgazdag, de egyébként egyetlen percet sem melózó Adam Sandler és degenerált spanjai össze-vissza mászkálnak a lakóhelyüknek szolgáló kisvárosban és mindenféle baromságot csinálnak, aztán meg csapnak egy hatalmas bulit), de a poénok, amik esetleg megelőzhetnék a katasztrófát, valahol letértek a kamera egyik oldaláról a másikra vezető ösvényen és elvesztek a totális ötlettelenség tengerében. Sandler és a haverok szemmel láthatóan marha jól érezték magukat a forgatás közben, miközben a könnyed kikapcsolódásra vágyó gyanútlan néző elméjét olyan dolgokkal mérgezik, mint a kutyával való smárolás, több méter magasba felcsapó hányássugár, a hapcizás-böfögés-fingás egyetlen mozdulatsorban bekövetkező kombója, valamint szélvédőről való madárszar nyalogatás. Ja, és ezek a fickók:
Persze, aki még mindig kedveli ezt a sokkal többre hivatott svindlert és díszes kompániáját, az nyugodtan mérgezze magát a gusztustalanságok magasiskolájával, én köszöntem szépen, a továbbiakban nem kérek Adam Sandlerből és a filmjeiből. Inkább körbenézek a régebbi cuccai között, azokon még talán lehetett röhögni is, nem csak a rosszullét kerülgette az embert.

Kéne valami frappáns befejező mondat, ami összefoglalja a fentebb leírtakat. Mivel most semmi nem jut az eszembe, így csak ennyit mondok:

FUCK YOU ADAM SANDLER!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése