2013. október 15., kedd

Női szervek

Pajzán egy cím. Majd megnézem a szereposztást, rendezőt... ééééés nem jött össze, hogy felvilágosítást kapok az ellenkező nem működéséről.


Olyan egyszer nézős kis apróság. A jó és a rossz zsaru találkozik. Igazából nem is, mert mind a ketten nagyon jók a szakmájukban, csak a stílusuk ég és föld.
Sandra Bullocké lett a merev, feszült, okostojás, precíz, szolgálatkész, frigid szerep, mit általában, de persze, hogy a végére belazul (majdnem ugyanolyan mit a Beépített szépség 2). Félreértés ne essék, nagyon szeretem, láttam tőle néhány pár filmet . Egy percet sem bánok.
Melissa McCarthy meg a csúnya, vagány, szókimondó, obszcén, 140 cm tömény veszedelem szerep.
Film tele van a veszekedésükkel, egymás kioktatásával persze a jó ügy érdekében, hogy egy lépéssel előrébb lehessenek és, hogy majd a végére egymásra találjanak. Randa, ocsmány beszédből, nincs hiány ez volt az egyetlen stratégiájuk, hogy feldobják az egész alkotást, gondolom ezzel próbálták kompenzálni az elcsépelt, unalmas történetét a filmnek. Arra az eseményre felébredtem, mikor Bullocknak a combjába vágják a kést... kétszer is és nála teljesül az amerikai álom... ezek után még  tudott futni! Lehet azért mert ki lett erre is képezve, vagy tudja az elméletet, hogy ez esetben mit kell csinálni, de az sincsen kizárva, hogy valami felsőbb erőktől kapott segítséget. 
Nagyjából ennyit szerettem volna erről.

cső.

1 megjegyzés: